Låt smeten svälla medan du gör fyllningen. Lägg på en klick fyllning och rulla ihop pannkakan. Sätt in köttet i 100° varm ugn när ni sätter er till bords. Köttet behöver ca 15 minuter för att bli mediumstekt, ca 60° innertemperatur
Lägg upp fyllning på en pannkaka och rulla ihop den. Crepes är franska pannkakor som är fyllda och det som är bra är att man kan fylla dem med precis vilka godsaker som helst så de går otroligt lätt att variera
Fyllningen går självklart att variera i det oändliga, du kan ha i kött, grönsaker, svamp, andra kryddor, du kan använda grädde istället för créme fraîche
Man kan ju fylla dem med lite vad som helst egentligen, men eftersom det är tisdag tänkte jag tipsa om ytterligare en smarrig fyllning som går fantastiskt snabbt att svänga ihop, men den känns lite så där extra lyxig tack vare laxen i den
Till fyllningen, häll yoghurt och mascarponeost i en skål och söta eventuellt med florsocker. Dela passionsfrukten i halvor, gröp ur kött och kärnor och blanda det med mango och jordgubbar
Och det är Pannkakscrepes. Lägg fyllningen i pannkakorna och sätt in i ugnen. Precis som med nästan allt köttet i serien Lilla Saluhallen från Ridderheims, så går det bra att äta som det
Buljongen och en del av kokta fläskköttet gick till Rödbetssoppa och det mesta av köttet gick till fyllningen till Crepes med kött- och vitkålsfyllning