Drömde mig bort till en av mina favoritstäder Paris, tog med Mig en riktig godbit ut som sällskap och Nu talar vi inte om saker att äta utan att läsa, bläddra i och titta på helt fantastiska fotografier av kända franska fotografer
Jag blev ju helt besatt av creme puffs från Popelini i Paris när jag var där i påskas och nu har jag gett mig på att försöka återskapa detta fantastiska bakverk
De är specialiserade på creme puffs, eller chou à la crème som fransmännen säger. Jag var i Paris över påsken och tänkte tipsa om lite bra ställen som jag sprang på
En enkel rätt hon gjorde var kokotter, och det har jag ju gjort tidigare, men Rachel använde creme fraiche istället för grädde (eller bechamel) och det ville jag naturligtvis testa
– Vet du över huvud taget om att det är ett klimatmöte i Paris om tre veckor. Här nedan följer en intervju med mig om förra veckan som var helt vegetarisk
Blanda alla ingredienser till Café de Paris såsen. 2 tsk Paul&Thom Café de Paris kryddmix. Sås2 dl crème fraiche 2 tsk Paul&Thom Café de Paris kryddmix 1 klyfta vitlök 1 msk sweet chili 2 tsk tomatpuré 1 msk bostongurka
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Inspirerade av den nya matlagningsserien på kanal 9, "The Little Paris Kitchen", där Rachel Khoo lagar mat i sitt minikök så valde vi att testa hennes version av dessa äggen, enkelt var det och gudagott blev det
Men innan jag inleder fredagsmyset med sista delen av min Afternoon Tea-följetong vill jag passa på att tipsa om en supermysig film som jag och M såg igår, nämligen 100 steg från Bombay till Paris
Vispa sedan ihop creme fraichen och äggen, innan du tillsätter ost, purjolök och bog. På en bistro mitt i Paris satt vi och duckade undan det värsta ösregnet nu på semestern