En enkel rätt hon gjorde var kokotter, och det har jag ju gjort tidigare, men Rachel använde cremefraiche istället för grädde (eller bechamel) och det ville jag naturligtvis testa
Smaksätt med tryffelolja, droppa helst i lite åt gången och smaka av. 2 dl crème fraiche, 34 %. 10,5 tsk tryffelolja. 1Dipp2 dl crème fraiche, 34 % 0,5-0,75 dl riven parmesan 0,5 krm salt 0,5 tsk tryffelolja. 1Servering200 g krispiga, lättsaltade chips, t ex lantchipsBlanda ihop crème fraiche, riven parmesan och salt
Rippla gärna över lite vit tryffelolja. Lågkolhydratsbröd1,5 dl mandelmjöl1,5 dl pofiber1,5 msk fiberhusk1-2 tsk bakpulver (en del tycker det blir besk smak med för mycket bakpulver)1 tsk salt2 ägg2 dl rysk yoghurt eller cremefraiche eller liknande3 msk vatten eller mjölk3 msk smält smör eller kokosfettsesamfrön + uppvispat ägg. 2 dl rysk yoghurt eller cremefraiche eller liknande
Blanda samman cream cheese och crème fraiche i en bunke. Förra gången jag bakade vit pizza gjorde jag en smaskig variant med champinjoner, rökt ost, tryffelolja och citron (se här)
Mixa till en slät kräm i en matberedare med varm grädde och crème fraiche. Smaksätt med tryffelolja och tryffeljuice (om ni inte hittar det, använd reducerad champinjonsoja eller hoppa över)
2 dl crème fraiche. 10,5 tsk tryffelolja, välj en med lite högre prislapp de är godast. 12 dl crème fraiche 0,5 tsk tryffelolja, välj en med lite högre prislapp de är godast 0,5 krm salt 1 krm svartpeppar, nymalen 1 påse lantchips, saltadeSätt ugnen på 200 grader