Blanda cremefraiche och majonäs i en skål och lägg i ruccolablandningen och riven ingefära. Ruccola är en pepprig salladssort som även kallas för senapskål
Lägg i cremefraiche, majonäs, salt och chilipeppar och mixar ihop allt till en slät sås. Till maten kommer det även att serveras en dressing med smak av ruccola, soltorkade tomater och pesto
grädde, cremefraiche och salt och häll blandningen över purjolöken. Salladen gjorde jag på Ruccola, getost, cashew nötter, granatäpple & balsamicodressing
grädde, cremefraiche och salt och häll blandningen över purjolöken. 1,5 dl lätt cremefraiche (jag använde med smaksatt med franska örter). 1,5 dl lätt cremefraiche (jag använde med smaksatt med franska örter)
Blanda ned grovhackad ruccola och parmesan. Originalrecptet är för 6 st potionspajer för servering med löjrom och crème fraiche. 100 g ruccola. 100 g ruccola
4 150 g fetaost 1 dl lätt crème fraiche svartpeppar 65 g ruccola 8 små tortillabröd 2 msk olivolja Till servering oliver paprika Lägg till i inköpslistan
Värm upp en kastrull med grädde, cremefraiche, fond, ajvar & en nypa socker. ruccola. ruccola. 2 1/2 dl cremefraiche. Strö över ruccola innan servering Det här behöver du till 5 personer. 2 1/2 dl cremefraiche