Slå på grädde och crème fraiche. Klicka ner philadelfiaosten. 2 dl crème fraiche. 100 g Philadelfiaost. Strimla kycklingen och stek den i smör, krydda med salt och peppar
Häll grädde och cremefraiche i en kastrull tillsammans med philadelfiaost. Ingredienser för 4 personerca 7-8 hg fläskytterfilé1 röd paprika1 gul paprika2½ dl grädde1 dl cremefraiche1 grönsaksbuljong1 tsk sambal oelek½ dl philadelfiaost2 tsk citronsaft2 dl smakrik riven ost5 dl kantareller (eller champinjoner)1 liten gul lökGör så härSätt ugnen på 200 grader. 1 dl cremefraiche
Under tiden blandas cremefraiche, philadelfiaost, majonäs till en slät smet. Finhacka purjolök, äpple och gurka, blanda ner grönsakerna och majsen i cremefraichen
Bland annat gjorde jag det för att jag inte är särskilt förtjust i gräddfil [smakar godast blandad med Estrellas paprika och chilidip enligt mig] som det står i Icakurirens recept så jag ersatte själva toppingen med en blandning av cremefraiche, philadelfiaost, vaniljsocker och några stänk limesaft