Riven parmesanost. 1 dl cremefraiche. Snabbt att laga, och så otroligt gott. Jag älskar tomatsoppa, och mina tomatsoppar blir alltid lite olika varandra, men alltid så, så gott
1100 g parmesanost, riven. 1150 g crème fraiche. 1Blanda persilja, ost, ägg, crème fraiche och grädde och krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver
Servera med en god sallad och lite ketchup och extra riven parmesanost för den som så vill. Strimla kasslern, blanda cremefraichen med finhackad vitlök, smaka av med nymalen svartpeppar och eventuellt lite extra salt
Skär kasslern och hyvla osten i mindre bitar, blanda samman med grönsakerna och cremefraichen. Bakad potatis med kassler, blomkål och parmesanost 1 portion 1 potatis 75 g kassler några buketter blomkål några buketter broccoli 3-4 msk cremefraicheparmesanost salt peppar paprikakrydda Skär blomkålen och broccolin i mindre bitar, koka i några minuter. 3-4 msk cremefraiche
Som vanligt fick jag reda på detta i sista sekunden så jag hade inte förberett någon lunch och det fick därför bli en snabb tonfiskröra med parmesanost