Saffransbullar med kesella är ju en vida känd julfavorit bland många och min tanke var helt enkelt att bullarna skulle bli ännu lyxigare och ännu smakrikare och saftigare med den lite fetare créme fraichen i degen
Vill du ha den lite torrare, ta då inte i kesellan. 1 burk lätt cremefraiche´. 1 burk kesella. Blanda alla ingredienserna i en skål och smaka av med kryddorna
Lussebullar med créme fraiche. Vi börjar med en klassiker – lussebullar med kesella – som många hävdar är det allra bästa sättet att få bullarna saftiga och hållbara
1 burk lätt cremefraiche´. 1 burk kesella. Blanda alla ingredienser i en skål. Färdig att serveras. Tips. Jag brukar även ha i vitlök och persilja beroende på vad jag ska ha den till
1 påse torkad kantareller (om det inte finns färska) 1 gullök, hackad 1 rulle smördeg 4 ägg 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä. 1,5 dl créme fraiche, man kan anvä
Knäck alla äggen tillsammans med kesellan eller cremefraiche i en bunke och vispa samman dem. 250 gr kesella eller cremefraiche. 250 gr kesella eller cremefraiche
Blanda cremefraiche, kesella och majonäs. 4 msk Crème fraiche lätt 15% . 1 dl Lättkesella 1% . Åh, så god kvällmat vi åt idag, bakad potatis med kräftröra
Vispa ihop kesellan med äggen i en separat bunke. 50 g solroskärnor, 50 g pumpakärnor, 25 g sesamfrön, 25 g hela linfrön)250 g kesella 10% (eller turkisk yoghurt eller cremefraiche)6 äggGör så här