Hade 3 st tortillabröd kvar i kylen och sen hade jag cremefraiche, ost och lite grönsaker. Här kommer receptet så ni själva får smaka den 3 st tortillabröd kvar i kylen och sen hade jag cremefraiche, ost och lite grönsaker
Gör helst fyllningen och sätt ihop bröden dagen innan du ska äta, men dekorera samma dag. Det här receptet har vi alltid gjort, sen jag var liten, och det är den godaste smörgåstårta jag vet i och med att den inte innehåller majonnäs utan har det lite fräschare alternativet crème fraiche i sig istället
Fyllningen till pajen kommer från Rachel Khoos härliga bok My Little French Kitchen och består i princip bara av choklad, cremefraiche och lite mjölk och är fantastiskt god utan att vara för söt eller alltför mäktig
Tllsätt majonnäs, crème fraiche, dill, salt och peppar. Rör om ordentligt, bred ut på polarbröd eller annat bröd och varva gärna med makrillfyllningen som jag lämnat recept på också