Krydda med örtsalt, peppar, dill och dragon. Här har jag gjort om receptet från två portioner till fyra och bytt ut mjölken mot grädde, lätt creme fracihen mot tung sådan
dragon. Servera med den varma tomat- och majssalladen och den vispade crème fraichen. Vispad crème fraiche smaksatt med örter Vispa crème fraichen med elvisp (detta funkar endast med den på 34%. crème fraiche 34%
dragon. Vispad crème fraiche smaksatt med örter. Servera med vispad crème fraiche smaksatt med örter. Vispa crème fraichen med elvisp (detta fungerar endast med den på 34 %. crème fraiche (34%)
Rör sedan ihop cremefraichen med reduktionen. När det finns någon vid matbordet som är äggallergiker, då väljer jag att servera en crème fraichesås smaksatt med dragon till köttet istället
Vispa ner grädde, mjölk och cremefraiche. Rör ner dragon och basilika. En fantastiskt god sås med dragon och basilika ( ca 5 dl sås ). Ca 2 tsk dragon torkad. 1 dl cremefraiche 34%. Ca 2 tsk dragon torkad. 1 dl cremefraiche
Hacka dragonen. Så här års känns en crème fraiche-bearnaise med lite citruston mycket fräschare. Krydda efter smak med citronsaft & -skal, dragon, salt & vitpeppar