Creme fraiche dragon recept

Café de Paris crème fraiche

Café de Paris crème fraiche

4 (buffé) 1 stor vitlöksklyfta 1 dl crème fraiche 2 msk hackad persilja 1 msk sweet chili 2 tsk tomatpuré 1 msk bostongurka 1 tsk curry 1 tsk torkad rosmarin 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad dragon salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan
Kall béarnaisesås med crème fraiche

Kall béarnaisesås med crème fraiche

2 dl crème fraiche 0,5 dl majonnäs 0,75-1 msk vitvinsvinäger 1 tsk torkad dragon 1 tsk lökpulver 1 tsk persillade eller  0,5 dl hackad persilja 0,5 tsk salt 1 krm vitpeppar. 12 dl crème fraiche 0,5 dl majonnäs 0,75-1 msk vitvinsvinäger 1 tsk torkad dragon 1 tsk lökpulver 1 tsk persillade eller  0,5 dl hackad persilja 0,5 tsk salt 1 krm vitpeppar 0,5 dl hackad persilja
Fiskfilé ála creme fraiche

Fiskfilé ála creme fraiche

Krydda med örtsalt, peppar, dill och dragon. Här har jag gjort om receptet från två portioner till fyra och bytt ut mjölken mot grädde, lätt creme fracihen mot tung sådan
Dragonkryddad Crème Fraichesås

Dragonkryddad Crème Fraichesås

Rör sedan ihop cremefraichen med reduktionen. När det finns någon vid matbordet som är äggallergiker, då väljer jag att servera en crème fraichesås smaksatt med dragon till köttet istället
Dragon och basilikasås

Dragon och basilikasås

Vispa ner grädde, mjölk och cremefraiche. Rör ner dragon och basilika. En fantastiskt god sås med dragon och basilika ( ca 5 dl sås ). Ca 2 tsk dragon torkad. 1 dl cremefraiche 34%. Ca 2 tsk dragon torkad. 1 dl cremefraiche

Dragon torsk

2 msk dragon. 2 dl cremefraiche franska örter. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka löken och paprikan och krydda sedan med citronpeppar
KYCKLING I UGN MED DRAGON & FRANSK SENAP

KYCKLING I UGN MED DRAGON & FRANSK SENAP

Blanda samman grädde, créme fraiche, senap, soja och honung. Kyckling med dragon- & senapssås. Pressa i vitlök och i med den torkade dragonen