Här kommer ett recept med bostongurka och chilisås serveras med blomkålsmos. Skär små snitt i korven och fördela bostongurka och skivad gullök i snitten
2 dl Crème fraiche (helst den feta varianten). 1/2-1 dl bostongurka. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
2 dl crème fraiche. 2 msk bostongurka. Blanda ihop alltihop och låt det stå ca 10 minuter. Vill man ha lite starkare så kan man ta lite mer sambal oelek
Lägg potatis, ägg, grönsaker och bostongurka i en skål och blanda ihop allting. Ca 8 portioner 800 g potatis 3 st hårdkokta ägg 1 dl bostongurka eller finhackad smörgåsgurka 1 rödlök 2 st selleristjälkar 1 dl finhackad persilja Dressing. 1 dl majonnäs 2 dl cremefraiche 1 msk senap Salt & peppar Gör såhär. 1 dl bostongurka. 2 dl cremefraiche
Blanda kyckling, gurkmix och crème fraiche. 1 dl bostongurka. Kantskär brödskivorna. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden
Blanda majonnäsen och crème fraichen och bred på över hela tårtan, spara det som blir över till dagen efter då brödet kan suga upp en del av majonnäs och crème fraicheblandningen