Lyft ur rulladerna och häll på créme fraiche, pressad vitlök och grädde i stekpannan. 1 burk créme bonjourvitlök. 2 dl créme fraiche, smaksatt - jag använde syltad rödlök och timjan. 1 pressad vitlöksklyfta. 1 burk créme bonjourvitlök. 2 dl créme fraiche, smaksatt - jag använde syltad rödlök och timjan. 1 pressad vitlöksklyfta
Färsen tyckte jag blev torr och smaklös så jag hade i mer tomatpuré och efter att ha läst kommentarerna på Arlas hemsida så vände jag även i en burk Crème Bonjourfraiche för att få en krämigare köttfärsfyllning
Pastasås med bacon och purjolök 2-3 pers (mig + Erik + min matlåda) 2 paket bacon (leta efter kotlettbacon för en fettsnålare variant) 1 liten purjolök 200 g champinjoner (helst färska, men det går bra med avrunna också) Crème bonjour crème fraichevitlök & örter (den gröna) 1 förp Kelda laga mat 4% (eller annan lättgrädde) Dela purjolöken och skölj bladen noga Strimla purjolöken och baconet, skiva champinjonerna Stek alltihop var för sig tills löken är mjuk, champinjonerna har fått färg och baconet är knaprigt Blanda alltihop med crème fraichen och grädden i stekpannan, smaka av med salt och peppar Servera med nykokt pasta Foto
Gratinerade nachos med soltorkade tomater och olivernachosCremebonjourcuisine-vitlök och örterriven ostsoltorkade tomatergröna oliverBlanda cremebonjour, riven ost, hackade tomater och oliver