Har fått färsk torsk nu två veckor på raken och snart kommer makrillen. I kväll lagade jag en god torskgratäng med smak av färsk dill, gräslök och massa annat gott
Salta & peppra fisken och bred därefter ut cremebonjour över fiskfilén så att det täcker. Skär torsken i lagom smala bitar och lägg dem över körsbärstomaterna i gratängformen
Har fått färsk torsk nu två veckor på raken och snart kommer makrillen. I kväll lagade jag en god torskgratäng med smak av färsk dill, gräslök och massa annat gott
Koka upp grädde, creme fraiche och peston. 800 g vit fiskfile ex pangasius, torsk. 1 ask CremeBonjour pepparrotsost. 5 dl creme fraiche. 800 g vit fiskfile ex pangasius, torsk. 5 citron 1 ask CremeBonjour pepparrotsost. 5 dl creme fraiche
Har just gjort en middag med en god torsk. Rör ihop såsen och lägg över torsken i ugnssäker form. I burk créme bonjour taco (100gram). block av torsk (jag hade ett block, 400 gram för 2 vuxna och 2 barn)