Fräs köttet och löken i smöret på medelstark värme. Rör ner cremebonjour och låt grytan koka upp. 500 g fläskfilè 1/2 gul lök 2 msk smör 1 tsk paprikapulver 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk vetemjöl 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 tsk kinesisk soja 100 g Cremebonjour tex taco eller vitlök(eller annan valfri mjuksost med god smak) Gör såhär. 2 msk smör. 100 g Cremebonjour
Fräs kycklingen i lite smör så den får färg. Fräs sedan lök och vitlök i lite smör. 3 - 4 kycklingfiléer ½ gul lök 2 vitlöksklyftor 1 dl vatten 1 burk cremebonjour grekisk vitlök 2 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 - 2 msk kycklingfond salt och vitpeppar. 1 burk cremebonjour grekisk vitlök. 1 dl creme fraiche
a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Färsen tyckte jag blev torr och smaklös så jag hade i mer tomatpuré och efter att ha läst kommentarerna på Arlas hemsida så vände jag även i en burk Crème Bonjour fraiche för att få en krämigare köttfärsfyllning
Smördegsinbakad kyckling med vitlökost & västerbottensås. smör. frusen smördeg. Salta och peppra och stek i smör på båda sidor tills den är precis genomstekt
ex Rigatoni)Vitlökssås2,5 dl mellangrädde1 dl matlagningsgrädde200 g crème bonjour vitlök2 krm köttbujongpulverMaizena redningSalt, svartpepparPersiljaChampinjonerPutsa fläskfilén, skär i centimeter tjocka skivor och stek i smör samt krydda med salt och nymalen svartpeppar. Extra gott blir det med stekta champinjoner till - dela dom i 4-6 bitar, stek i smör och krydda med salt och nymalen svartpeppar. 200 g crème bonjour vitlök
Gratinerade nachos med soltorkade tomater och olivernachosCremebonjour cuisine-vitlök och örterriven ostsoltorkade tomatergröna oliverBlanda cremebonjour, riven ost, hackade tomater och oliver