Häll över ägg och oströran. Strö riven ost över. Vispa samman ägg, gräslöksosten och 1 dl av den rivna osten. 200g Créme Bonjourgräslöksost. 3 dl riven ost
Salta och peppra och bred senap och Créme Bonjour på alla skivor. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. Créme Bonjour Gräslök 100 g. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor rökt skinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
Slå i burken med creme fraiche när pastan är klar. Mycket ost är det. Bryn tills purjon börjar "svettas"Blanda philadelphia- och vitlöksosten tillsammans med grädden