Servera med t ex klyftpotatis eller ris och en god sallad. ½ köttbuljongtärning. ½ köttbuljongtärning. 05 burk Cremebonjour grekisk vitlök. 05 burk Cremebonjour grekisk vitlök
Jag minns att vi i skolan fick "Kassler Hawaii" som bestod av en torr skiva kassler med en skiva ananas på samt en skiva smält ost som serverades med torrt långkornigt ris och det var ju inte världens roligaste kasslerrätt
Sen blev det fika på en uteservering i solen, med lite mys prat. Eftersom man vill hinna med mycket, så får inte middagen ta för lång tid… lövbiff brukar bli bra
Bryn fläskfilén i skivor, salta och peppra köttet och lägg sedan över i en ugnsfast form. Vispa ur stekpannan med grädden och tillsätt sedan kantarellosten, buljongtärningen, paprikapulvret och ev
I kylen hade jag en halv burk Crème Bonjourmed kantarellsmak som fick åka med. Jag lät sedan köttet vila i folie medan jag tog fram övriga ingredienser på bordet
Skär purjolöken och skinkan i bitar och bryn i stekpannan, häll sedan blandningen över köttet. Vispa ur stekpannan med grädden och tillsätt sedan kantarellosten, buljongtärningen, paprikapulvret och ev
Blanda Crème Bonjour Bacon & Lök medcreme fraiche och ha ner i en sprits. Ha ner Crème Bonjour Soltorkad Tomat i en sprits och spritsa ut en klick i varje tulpan