Creme bonjour kantarell recept

Snittar med Svamp, Färskost & Bacon - Recept från Crème Bonjour

Snittar med Svamp, Färskost & Bacon - Recept från Crème Bonjour

24 färska champinjoner 6 skivor bacon, stekt och hackad 1 gul lök, finhackad 1 msk matolja 1 matsked mald vitlök 1 pkt (200g) Crème Bonjour Vitlök eller Kantarell Färskost ½ dl parmesanost, riven 1 tsk svartpeppar 1 tsk cayennepeppar    

Tärnad lax med creme bonjour

Sedan häller du i kantarellerna (utan vattnet) och tillsätter mjöl. När det kokat upp tillsätter du cremebonjouren
Filépasta med smak av kantareller

Filépasta med smak av kantareller

Rör sen ner crème fraiche och kantarellost och låt sjuda upp igen. 1 ask Créme Bonjourkantarell. 1 ask Créme Bonjourkantarell
Pasta med kantareller och prosciutto

Pasta med kantareller och prosciutto

Här kommer ytterligare ett kantarellrecept visst är det gott med kantareller. ca 500 gram kantareller. 2 paket cremebonjour med kantarellsmak. 1) Stek kantarellerna. 3) Blanda i cremebonjouren i stekpannan. ca 500 gram kantareller. 2 paket cremebonjour med kantarellsmak
Grillad vildsvinsfilé med mumsig sås

Grillad vildsvinsfilé med mumsig sås

I kylen hade jag en halv burk Crème Bonjour med kantarellsmak som fick åka med. 1/2 liten burk Crème BonjourKantarell. 1/2 liten burk Crème BonjourKantarell
Varmrätter till nyårs

Varmrätter till nyårs

Blanda purjo, bacon, färskosten och creme fracihen i stekpannan. 1 dl creme fracihe. 1 Cremebonjour grekisk vitlök. 2 dl creme fracihe. 1 dl creme fracihe. 200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell. 1 dl creme fracihe. 1 Cremebonjour grekisk vitlök. 2 dl creme fracihe. 200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell
Nyårsmeny-3 förslag

Nyårsmeny-3 förslag

Parmesanflarn med citroncreme, löjrom och sparris. Helstekt oxfilé med kantarellrisotto och rödlöksmarmelad
3-rätters nyårsmeny 2015

3-rätters nyårsmeny 2015

Kantarellsås. Kantarellsås. 4 nävar torkade kantareller. 200 g CremeBonjour. ca 8 portioner 4 nävar torkade kantareller. 200 g CremeBonjour
Kräftfest!

Kräftfest!

Vispa ihop grädde, ägg, salt och peppar samt cremeBonjour med Kantarellsmak. Eftersom vi hade färska kantareller hemma så komponerade jag ihop en sådan paj med lyckat resultat
Svampsås

Svampsås

den goda färskosten cremebonjourkantarell, som höjer den till gudarna. Häll i kantarellosten, fond och matgrädden