Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Lägg gelatinbladen i kallt vatten (för gelén). Applicera blandningen i en springform 26cm (form med löstagbar kant) och ställ kallt. 300 g CremeBonjour naturelle
a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Färsen tyckte jag blev torr och smaklös så jag hade i mer tomatpuré och efter att ha läst kommentarerna på Arlas hemsida så vände jag även i en burk Crème Bonjour fraiche för att få en krämigare köttfärsfyllning
Gratinerade nachos med soltorkade tomater och olivernachosCremebonjour cuisine-vitlök och örterriven ostsoltorkade tomatergröna oliverBlanda cremebonjour, riven ost, hackade tomater och oliver
Tryck ut smulorna i en pajform med löstagbar botten (23 cm), ställ kallt ca 1 timme. Häll över botten och låt stå kallt ca 2 timmar. 600 g Créme Bonjour naturell
Tillsätt Crème bonjour och rör tills smeten är helt slät. Tryck ut i botten på en form med löstagbar kant och låt vila kallt ca 20 min. 200 g Créme Bonjour färskost