Blanda ost, creme fraiche och dill. Lägg fisken i en ugnssäker form. Häll blandningen över fisken. Gratinera i ugn 175 grader i ca 40-50 min eller tills fisken är klar. 400 g fisk. 1 burk cremebonjour naturell
créme bonjoure. Baka bakpotatis i ugnen, dela dom sedan på mitten och gröp ur dom, blanda potatis med cremebonjoure, salt , peppar, lägg fyllningen i skalen, strö över riven ost och gratinera i ugnen 200 grader i ca 15 min
Servera med gott bröd 100 gram Crème Bonjour gräslök. 250 gram rökt fisk , i tärningar. Mät upp ingredienserna till dressingen i en stor skål och rör ihop till slät konsistens
Varianter där köttbiten ersatts med fisk eller kebabkött existerar. Gubben förstekte filèn i grillpannan och moset ha jag rört ned 2 äggulor, cremebonjour vitlöksost, rivit ned lite ost från norrglimt, lite grädde, salt, peppar, persillade och en rejäl klick smör
Vi äter gärna fisk och kyckling, mer sällan blir det korv och färs av någon konstig anledning. ex morot, palsternacka, rotselleri och potatis1 gul eller röd lök1 röd paprika3 vitlöksklyftor1 tsk rosmarinsalt och peppar2 msk olja2 msk smörOströra2 dl crème fraiche1 pkt crème bonjour vitlök1 äggula0,25 dl hackad persilja0,25 dl hackad gräslöksalt och pepparGör så här