Creme bonjour cuisine recept

Kyckling Crème Bonjour

Kyckling Crème Bonjour

Häll därefter över grädde och Crème Bonjour. 1 brk Crème Bonjourcuisine karljohansvamp-champinjon. Salta och peppra kycklingfiléerna och linda in dem i bacon
Kycklinggryta Creme Bonjour.

Kycklinggryta Creme Bonjour.

Tillsätt grädden, CremeBonjourCuisine och låt allt koka några minuter. 2½ dl CremeBonjourCuisine med smak av karl johan svamp och champinjoner
Köttfärsspett med vitlök och oregano

Köttfärsspett med vitlök och oregano

Crème bonjourcuisine)Sweet chilisås (crème fraiche + sweet chili)Sallad med t. Förra helgens lördagsmiddag blev en snabbt ihopkomponerad grillkväll då min bror och svägerska kom på besök
Fylld fläskfilé med brieostsås

Fylld fläskfilé med brieostsås

1 ask cremebonjourcuisine pepparmix 200g. Putsa filén, skär en skåra längs med filén. Bryn baconet, låt rinna av på hushållspapper och blanda sedan hälften av baconet med ost och tomaterna
Lövbiff i vitlökssås

Lövbiff i vitlökssås

250 gram lövbiff, 1 tsk olja/smör till stekning, 1 burk Crème BonjourCuisine vitlök och örter, färska champinjoner, paprika, purjolök
Kycklingwraps med attityd

Kycklingwraps med attityd

1 CremeBonjourCuisine "Scharlottenlök och gräslök". Sätt ugnen på 225 grader. Fräs champinjonerna i smör så de får lite färg, men utan att de tappar allt vatten
Krämig fisk med vitlök och örter

Krämig fisk med vitlök och örter

Blanda Crème Bonjour, dill, lättcrème fraiche och riven ost i en bunke. 1 burk Crème BonjourCuisine vitlök och örter
Färspaj med tomatsalsa

Färspaj med tomatsalsa

Vispa samman äggen med cremeBonjourCuisine och mjölk. Blanda samman mjölsorterna med salt. Finfördela matfettet i det till en smulig massa
Cannelloni med kyckling och svamp

Cannelloni med kyckling och svamp

4 dl crème fraiche BonjourCuisine Karl Johan svamp & Champinjon. 600 g färska lasagneplattor Fyllning 2 grillade kycklingar 400 g färska champinjoner 2 röda lökar 140 g färsk bladspenat 4 dl crème fraiche BonjourCuisine Karl Johan svamp & Champinjon 4 dl riven ost Salt Svartpeppar Sås 3-4 msk flytande margarin 1 ½ dl vetemjöl 2 liter mjölk Salt Svartpeppar
Pastasås med bacon

Pastasås med bacon

2½ dl Crème bonjourCuisine "vitlök och örter". Skär ner bacon i lagom små bitar och bryn dem. Skär ner purjon och tillsätt den
Bacon och spenatfyllda crépes.

Bacon och spenatfyllda crépes.

Rör ner crème bonjourcuisine med scalottenlök och gräslök. 2 ½ dl crème bonjourcuisine med schalottenlök och gräslök
Paj á la Ankar

Paj á la Ankar

Bred ut Créme Bonjour Cusine över blandningen och lägg på de skivade tomaterna. 1 burk Crème BonjourCuisine
Skink och champinjonpasta

Skink och champinjonpasta

Häll i cremebonjouren och låt detta bli varmt och blanda ihop med pastan. Martina Ca 474 kcal/port 4 port 500 g färsk pasta 1 msk smör 250 g rökt strimlad skinka 150 g champinjoner delad i 4 bitar 1 grön strimlad paprika 1 burk cremebonjourcuisine vitlök & örter lite örter att strö över till garnering Gör så här. 1 burk cremebonjourcuisine
Cannelloni med kyckling och svamp

Cannelloni med kyckling och svamp

4 dl crème fraiche BonjourCuisine Karl Johan svamp & Champinjon. Bena ur kycklingen och dela den i ganska små bitar
Evas delux tacopaj

Evas delux tacopaj

1 burk cremebonjourcuisine vitlök&örter ca 3 dl. Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en form och förgrädda i 225 grader, ca 10 minuter

Pasta Americana - a.k.a. tomatsås med ost och bacon

Vänd ner Crème BonjourCuisine och låt allt smälta samman. 1 stor gul lök 2 paket bacon á 140 gr 1 burk Crème BonjourCuisine (vitlök & örter eller svampvarianten med Karljohansvamp fungerar finfint) 200-300 gr färska champinjoner ev