I med creme fracihen och ge det hela ett nytt uppkok. broccolibuketter. Gör fyllningen genom att hacka skinkan och blanda ihop med creme fracihe och vitlöksosten
Ansa broccolin och i med buketterna. Låt puttra på låg värme tills broccolin mjuknat. 1 burk Cremebonjour grekisk vitlök. 250 g färsk broccoli. 1 burk Cremebonjour grekisk vitlök. 250 g färsk broccoli
Krämig pastagratäng med kassler, broccoli och färskost (recept nedan. Koka broccoli och ärtor (eller tillaga ärtorna i micro enligt förpackning, funkar också)
Rör ihop Milda fraiche och Crème Bonjour till en salladsdressing. Lägg sedan i kycklingen/strimlorna, löken och broccolin och låt fräsa några minuter tills kycklingen är genomstekt
Mycket grönsaker ska det vara till varje måltid och gärna många olika, här har jag stekt torskrygg med gräddstuvad spenat till och har sedan både färsk spenat, ruccola, blomkål och broccoli till
Blanda med crème bonjour och låt bli varmt. Strimla salladslöken och dela broccolin i mindre buketter. När det återstår 5 minuter av koktiden läggs broccolin i pastan. 1 st broccolibukett
Blanda gärna ut salladsbladen med lite grövre grönsaker som morötter, kål och broccoli. Välj gärna 3-5 olika varianter Crème Bonjour så att alla kan hitta en smak som passar dem. 1 Crème Bonjour , 3-5 varianter