Häll på majs, grädden och cremebonjour smaka av med soya salt och peppar låt puttra ytterligare 5 min servera med kokt ris. 1 butk cremebonjour cuisine (vitlök och örter)
I kylen hade jag en halv burk Crème Bonjour med kantarellsmak som fick åka med. Till köttet serverades ugnsrostade färskpotatisar, morötter, lök och diverse örter från trädgården (timjan, salvia, bladpersilja, rosmarin och kinesisk gräslök)
Slå i burken med creme fraiche när pastan är klar. Ingredienser 4 personer4 st kycklingfiléSaltVitpeppar2 pkt bacon200 g philadelpiaost100 g vitlöksost5 dl matlagningsgrädde1 påse pastafjärilar1 burk cremebonjour (creme fraiche vitlök och örter)1 purjo1 röd paprikaGör så härKoka pastan
Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna
Färsen tyckte jag blev torr och smaklös så jag hade i mer tomatpuré och efter att ha läst kommentarerna på Arlas hemsida så vände jag även i en burk Crème Bonjour fraiche för att få en krämigare köttfärsfyllning
Pastasås med bacon och purjolök 2-3 pers (mig + Erik + min matlåda) 2 paket bacon (leta efter kotlettbacon för en fettsnålare variant) 1 liten purjolök 200 g champinjoner (helst färska, men det går bra med avrunna också) Crème bonjour crème fraiche vitlök & örter (den gröna) 1 förp Kelda laga mat 4% (eller annan lättgrädde) Dela purjolöken och skölj bladen noga Strimla purjolöken och baconet, skiva champinjonerna Stek alltihop var för sig tills löken är mjuk, champinjonerna har fått färg och baconet är knaprigt Blanda alltihop med crème fraichen och grädden i stekpannan, smaka av med salt och peppar Servera med nykokt pasta Foto
Gratinerade nachos med soltorkade tomater och olivernachosCremebonjour cuisine-vitlök och örterriven ostsoltorkade tomatergröna oliverBlanda cremebonjour, riven ost, hackade tomater och oliver
Blanda Crème Bonjour Bacon & Lök med creme fraiche och ha ner i en sprits. Ha ner Crème Bonjour Soltorkad Tomat i en sprits och spritsa ut en klick i varje tulpan
Blanda yoghurt, Crème Bonjour samt skinkosten. vitlök och örter. 100 g Créme Bonjour. Ugn 225 grader. Skär kycklingfiléerna i centimetertjocka skivor och bryn dem i olivolja
250 g créme bonjour cruisine med vitlök och örter. Koka upp vatten, grädde och smör i en kastrull. Tillsätt mjölet och rör tills smeten släpper kastrullens botten
Ha kvar stekskyn i pannan och häll på creme fraiche och mellangrädde, jag hade lite soltorkade tomater kvar som jag hällde i och smakade av med balsamvinäger och koka ihop