Creme bonjour ägg recept

New York Cheesecake

New York Cheesecake

Har du ingen mixer går det lika bra att lägga kexen i en plastpåse och rulla en kavel över dem. Tillsätt äggen, ett i taget och blanda smeten väl
O'hoj vilken Cheesecake

O'hoj vilken Cheesecake

Tillsätt Crème Bonjour Naturell och fortsätt vispa lite till. Vispa ägg och socker poröst. Låt svalna innan toppingen läggs
Italienska köttfärsbiffar med råstekt potatis

Italienska köttfärsbiffar med råstekt potatis

a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Köttfärsspett med vitlök och oregano

Köttfärsspett med vitlök och oregano

Crème bonjour cuisine)Sweet chilisås (crème fraiche + sweet chili)Sallad med t. gurka, tomat, rödlök och italiensk salladskryddaBlanda ägg, chilisås, finhackad gul lök, riven vitlök, färsk persilja, oregano, salt och vitpeppar i en bunke
Smördegsinbakad fläskfilé med mumsigt innehåll

Smördegsinbakad fläskfilé med mumsigt innehåll

Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenochlägg sist på ostskivorna
Banankaka

Banankaka

Vispa margarin och farinsocker poröst med elvisp, tillsätt äggen ett i taget. 2 ägg. 150 g Crème Bonjour Naturell cream cheese
Kycklingpaj med smördeg

Kycklingpaj med smördeg

Skär i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form. Pensla därefter med ägg. 1 ask vitlöksost (typ bonjour) ca 225 g
Smördegsinbakad kassler med vitlöksost

Smördegsinbakad kassler med vitlöksost

Lägg på en skiva kassler, ytterligare en klick vitlöksost och toppa med den hackade gräslöken. 1 dl cremebonjour vitlöksost. 1 uppvispat ägg till pensling. Pensla alla smördegspaketen med det uppvispade ägget och tillaga sedan i mitten av ugnen i ca 20 minuter, då ska smördegen ha en fin gyllenbrun färg och vara frasig. 1 dl cremebonjour vitlöksost. 1 uppvispat ägg till pensling
Nyårssnittar

Nyårssnittar

Gratinerade nachos med soltorkade tomater och olivernachosCremebonjour cuisine-vitlök och örterriven ostsoltorkade tomatergröna oliverBlanda cremebonjour, riven ost, hackade tomater och oliver
Jordgubbstårta med vaniljkräm

Jordgubbstårta med vaniljkräm

Tillsätt socker, vaniljsocker, salt, ägg och margarin. 3 ägg. 200 g Crème Bonjour Naturell cream cheese. Sätt ugnen på 180°C
Smördegspiroger med skinka

Smördegspiroger med skinka

crème bonjour vitlök. Lägg på skinka och ost. crème bonjour vitlök. 1 uppvispat ägg. Pensla med uppvispat ägg och grädda i ugnen i 225°C i 8-10 min. 1 uppvispat ägg