a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Crème bonjour cuisine)Sweet chilisås (crème fraiche + sweet chili)Sallad med t. gurka, tomat, rödlök och italiensk salladskryddaBlanda ägg, chilisås, finhackad gul lök, riven vitlök, färsk persilja, oregano, salt och vitpeppar i en bunke
Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenochlägg sist på ostskivorna
Lägg på en skiva kassler, ytterligare en klick vitlöksost och toppa med den hackade gräslöken. 1 dl cremebonjour vitlöksost. 1 uppvispat ägg till pensling. Pensla alla smördegspaketen med det uppvispade ägget och tillaga sedan i mitten av ugnen i ca 20 minuter, då ska smördegen ha en fin gyllenbrun färg och vara frasig. 1 dl cremebonjour vitlöksost. 1 uppvispat ägg till pensling
Gratinerade nachos med soltorkade tomater och olivernachosCremebonjour cuisine-vitlök och örterriven ostsoltorkade tomatergröna oliverBlanda cremebonjour, riven ost, hackade tomater och oliver
crème bonjour vitlök. Lägg på skinka och ost. crème bonjour vitlök. 1 uppvispat ägg. Pensla med uppvispat ägg och grädda i ugnen i 225°C i 8-10 min. 1 uppvispat ägg