Rosta majskornen i torr stekpanna tills de fått lite färg och luktar popcorn. det här receptet hittade jag hos Camilla K och jag kan tala om att det blev väldigt gott till grillat
En riktigt klassiskt tillbehör från Texas, USA. Finhacka 1/2 röd chili och 3 salladslökar. Hettade upp en klick smör i en kastrull och fräs chili och salladslök så de blir mjuka
CreamedCorn. Det är något speciellt med helgrillad gris. Alla har vi nog ätit det någon gång. Faktum är att med rätt utrustning är det superenkelt att göra
1. Kärna ur chilin och skala vitlöken, finhacka och fräs i en kastrull tillsammans med smöret. 2. Häll över chilin och vitlöken i en kastrull och tillsätt grädde och majs, låt sjuda ca 10 min
Creamedcorn kokar du lätt ihop med bl a söta majskorn, crème fraiche och färdigriven ost. Stek eller grilla kycklinglåren enligt anvisningen på förpackningen
Denna gång var jag sugen på något riktigt robust, jag drömde om framtida resor till amerikanska steakhouses och insåg dessutom att jag aldrig ätit creamedcorn