Precis så känner jag över den här morotskakan med creamcheese- & mascarponefrosting. Den mjuka och lena mascarponen blandade sig fint med den lätt syrliga färskosten
Rör creamcheese och mascarponen mjuk och klumpfri med elvisp i en stor skål. Add the whipped cream to the creamcheese mixture and beat until thick and fluffy
creamcheese. Paolo serverade sin mascarponecreme tillsammans med en bärsås, men jag gjorde det både enkelt för mig och fick en påskgul dessert när jag valde en persikopuré till istället
Häll blandningen i bunken med cheesecakesmeten och blanda väl. 1500 g creamcheese, till exempel Philadephia. 1250 g mascarpone. 1Vispa ihop creamecheese och mascarpone i en stor bunke med elvisp. 1Blanda det smälta gelatinet med cirka 2 dl av cheesecakesmeten direkt i pannan. 1Häll cheesecakesmeten i formen, täck med plastfilm och låt stelna i kylskåp över natten. Ställ cheesecaken i frys cirka 1 timme före serveringen. 1Ta ut cheesecaken ur formen
Anledningen till att jag använder mascarpone är att det har en mild och mjuk smak, men den som önskar kan byta ut det mot valfri annan produkt med samma tjocka konsistens (såsom creamcheese, smaken blir då så klart också annorlunda)
)LCHF-pajbotten4 st ägg100 g creamcheese (jag använde Philadelphia i 2 och mascarpone i 2, ingen skillnad på resultatet. 100 g creamcheese. 2 och mascarpone
Add a couple more of mmmm from dulce de leche, milk chocolate, smooth, creamy ice cream made with mascarpone and peanut butter (can i hear a double mmmm) milk chocolate, and last but not least crunchy salted peanuts