En kaka som ser ut som en helt vanlig mjuk chokladkaka, men som när den skärs upp visar sig gömma en mycket smarrig fyllning av creamcheese, vanilj och kondenserad mjölk
Du kan välja vilken fyllning du vill, jag hade creamcheese på dessa. INGREDIENSER 30g (1/3 dl. ) strösocker70g (1dl) florsocker90g mandelmjöl90g (1 1/2 dl) florsocker70g ca 2 stora ägg
CreamCheesefyllning. Vispa ihop ingredienserna till creamcheesefyllningen. Portionera upp saffranssmeten till hälften i muffinsformar och skeda upp lite creamcheesefyllning och fyll upp med mer muffinsmet
En len creamcheesefyllning med färska jordgubbsbitar i var allt jag behövde. Eftersom jordgubbarna inte smakar så mycket just nu, det måste jag erkänna, ville jag ha lite mer smak i fyllningen
Fyllning. Men det blev för mycket med alla smörkräm till kände jag och sen föll tårtan helt i glömska tills jag fick en liten tanke i höstas och testade att göra om den med några små-justeringar och ny frosting i form av whipped creamcheese