Jag brukar bara rosta nötterna i ugnen, låta dem svalna och sedan smälta strösocker i en stekpanna. Men det blev för mycket med alla smörkräm till kände jag och sen föll tårtan helt i glömska tills jag fick en liten tanke i höstas och testade att göra om den med några små-justeringar och ny frosting i form av whipped creamcheese
Smält smöret och vispa ner det i en långsam stril. Detta recept ger jättegoda muffins som är lika goda utan frostingen, men just här kände jag mig lite kreativ
Dock fanns det formar kvar så jag gjorde egna ögon genom att droppa ut smält vit blockchoklad i små "pluttar" på ett bakplåtspapper och ställa kallt en stund
Mät upp socker i en medelstor tjockbottnad kastrull och värm på mycket låg värme tills sockret börjar smälta i kanterna och bli ljusbrunt, först då kan du röra en omgång i det smälta sockret med en träslev
Smält chokladen under omrörning på medelvärme med smör och grädde. Evelina valde pannkakstårta med lemoncurd, Creamcheesefrosting, hallon och chokladsås
Smält smöret och den mörka chokladen i en kastrull. Eller så nöjer jag mig med att fika på min helt otroligt goda brownie som är toppad med creamcheesefrosting, riven vit choklad och chokladägg
Rör ner smält smör. kanel & socker Creamcheesefrosting. Spritsa eller skeda över frostingen. CreamcheesefrostingVispa ihop ingredienserna och låt stå i kylskåpet ett tag innan du använder frostingen
Jag föredrar att använda pastafärger när jag färgar bakverk, då det är väldigt drygt och gör inte att smet eller frostingar blir rinnigare (detsamma gäller pulverfärger)