vänd ner creamcheese och vispa ordentligt. Frosting. Blanda de torra ingredienserna separat (mjöl, bakpulver, kryddor, vaniljsocker) och vänd ner i smeten med en slickepott eller slev
Apelsinkakamedfrosting. Originalreceptet innehåller sötningmedel både i själva kakan och i frostingen men jag har valt att använda en liten mängd honung istället
Tillsätt creamcheese och skalet från en apelsin, vispa samman. Frosting. Dessa pumpacupcakes är nästan som morotscupcakes men med pumpasmak istället för morötter
Frostingen för du genom att vispa ihop creamcheese och florsocker tills du själv tycker att de smakar bra, sedan häller du lite apelsin essens eller valfri annan smak
Whipped Creamcheesefrosting. I år blev det ett efterrättsbord medapelsincheesecake, citron- och hallonbiskiver, citron- och vallmofrötårta och lite praliner (de är dock köpta)
Jag måste säga att jag är ett väldigt stort fan av whipped creamcheesefrosting. Här kommer receptet på frostingen jag använde till mina apelsinchoklad-cupcakes
Vispa smör och socker fluffigt, vispa i creamcheese och vanilj samt citron- eller apelsinskal. Sagt och gjort – här är resultatet som jag smaksatt med en aning apelsinskal, men citronskal blir också mycket gott