Rör fösiktigt i morot, ananas, kokos och nötter. Frosting. Frosting. 75 g kokos. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda socker, mjöl, bikarbonat, vaniljsocker, salt och kanel i en skål
Anledningen till att jag använder mascarpone är att det har en mild och mjuk smak, men den som önskar kan byta ut det mot valfri annan produkt med samma tjocka konsistens (såsom creamcheese, smaken blir då så klart också annorlunda)
Frosting. Kokosflingor att strö över. Sikta ner florsockret till frostingen i en bunke. Rosta solroskärnorna och kokosen i en torr stekpanna tills de har fått färg och det börjar knäppa i kärnorna
Fyllningar i tårtan blev rårörda jordgubbar med glasskräm, chokladbollsfyllning och sedan täcktes tårtan med creamcheesefrosting och avslutades med MMF (Marshmallows fondant)
Frosting. Blanda kokos, mjöl, bikarbonat, bakpulver, salt och kanel i en bunke. Frosting. Tillsätt florsocker samt vaniljsocker och fortsätt att vispa tills det blir en fast och fin frosting
Tillsätt creamcheese, apelsinskal och kakao och vispa ett par min till. Bred eller spritsa frostingen på kakorna och garnera med strössel eller sockerkulor