Det är jättegott att lägga i något bär eller någon frukt där. Frostingen. Ställ in i kylen ett tag så att frostingen stelnar en aning innan den spritsar på kladdkakemuffinsarna
Sommarens delikata och förfinade bär och blommor byts ut mot mer rejäla bakverk och ingredienser som äpplen, björnbär, pumpa, lingon, blåbär, päron och choklad
Vispa upp Airy & Creamy tills den är tjock och fluffig. Som tur är väntar nu en lugn helg, så jag hoppas och tror att jag ska hinna baka den där tårtdrömmen jag går och fantiserar om med saltspräckliga kolabrowniebottnar, vit chokladcheesecakemousse och en massa hallon…
CREAMCHEESEFROSTING. Som fyllning använde jag den klassiska philadelphiaostfrostingen fast jag har tillsätt lite vispad grädde i så den inte blir lika "tung"
Sedan fyllde jag den med rårörda bär och whipped creamcheesefrosting. Blev dock lite för lite frosting tyckte jag, kunde knappt täcka tårtan, så det är nog med lämpligt med 1,5 sats frosting, jag gjorde bara en enkel sats
Börja med att vispa smör och creamcheese ordentligt så att det får en gräddliknande konsistens. Färdigdekorerad tårta, du kanske noterar att lagret med frosting är rätt tunt
Klicka ut frosting på varje muffins när de svalnat ordentligt och garnera med ett björnbär. Utan frosting blir detta riktigt goda muffins som går bra att frysa in
Saftiga och mjuka vanilj och mandelbottnar, varvas med syrlig och fräsch limemousse, len och fluffig hallongrädde och avslutas med en söt "whipped creamcheesefrosting"