2014-05-07 | 18. 35. 00. Efter dagens träningspass slängde jag ihop riswraps till mamma och pappa men var inte sugen på det själv så gjorde en sallad istället
Till middag ikväll åt vi en extra lyxig macka med räkor, crabsticks, lax, ägg och hemmagjord majonäs, enkelt och gott att ha både som lunch eller till middag
Måndagens recept är stulet av Bevemyrs och var himla, himla gott. Anette äter ju inte kött så den dubbelmarinerade fläskytterfilén gick inte hem hos henne
Hacka crabsticks och hacka löken fint. Bakad potatis är ju så gott. Och enkelt att göra. Knepet är att bottna med ett riktigt gott kryddsmör och sedan klicka på röran
Ta ut fisken ur ugnen och lägg räkor och crabsticks i formen. 600g sejfilè 1 tsk salt 100 g skalade räkor 100 g crabsticks 2 msk smör 3msk vetemjöl 4 dl fiskbuljong (tärning+vatten) 1 äggula 1 dl grädde 1 msk citronsaft 100 g riven ost salt, peppar Gör såhär. 100 g crabsticks
dela tre kokta ägg två ggr i en äggdelare, häll i 1,5 dl grädde och en halv dl mjölk och en bit hackad purjo, två stycken crabsticks i en katrull och låt koka ihop, krydda med salt och dill ev. cut 3 eggs in a eggslicer, turn the egg around and split again (like "squares")1,5 deciliter of cream (0,63 cup)Half a deciliter of milk (0,212 cup)Chop some leek (small size)2 crabsticks (surimi)Boil to medium thick and add dry or freshdill and salt. 2 crabsticks