Till middag ikväll åt vi en extra lyxig macka med räkor, crabsticks, lax, ägg och hemmagjord majonäs, enkelt och gott att ha både som lunch eller till middag
Skala och hacka äggen. Rör ner ägg och tonfisk i smeten. 12 st hårdkokta ägg. 11 st crabsticks. 25 dl kesella 1 dl majonnäs 1 st tonfisk burk 2 st hårdkokta ägg 4 msk kaviar Kalles 1. 5 dl majonnäs 1 st crabsticks burk Garnering
Vispa sedan ner äggen ett i sänder. Finhacka äggen och vänd ner dem i fyllningen. Hårdkoka 2 ägg. Ibland har jag använt 3 dl grädde och haft i några crabsticks skurna i mindre bitar, det gör ju inte saken sämre. 4 ägg. 2 ägg
När jag var liten gjordes oftast en lite mer budgetvariant utan räkor och crabsticks i fyllningen och med enbart sallad, gurka, tomat och kokt ägg som garnering