Fräs purjolök, paprika och vitkål i en stekpanna med olja. Gör crêpes enligt grundreceptet. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält och crêpesen är genomvarma, ca 10 minuter. 5 dl vitkål
Fräs purjolök, paprika och vitkål i en stekpanna med olja. Gör crêpes enligt grundreceptet. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält och crêpesen är genomvarma, ca 10 minuter. 5 dl vitkål
Här hemma har jag tänkt att jag ska fixa ett gäng crêpes till middag idag. Har man svårt att hitta savoykål, kan man lika gärna använda vitkål, men då kan den behöva puttra lite längre
Buljongen och en del av kokta fläskköttet gick till Rödbetssoppa och det mesta av köttet gick till fyllningen till Crepes med kött- och vitkålsfyllning
Under tiden strimmla vitkål, lök, vitlök och chili (ta bort kärnor och membranet). * 500 g nötfärs* ca 300 g vitkål* 1 gul lök* 4 vitlöksklyftor* 1 liten röd chilifrukt* ½-1 dl chilisås + lite ketchup* 1 tsk soya* ½ köttbuljongtärning* oregano* salt* peppar* 150 sveciaostGör så här. ca 300 g vitkål
Fräs purjolök, paprika och vitkål i en stekpanna med olja. Gör crêpes enligt grundreceptet. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält och crêpesen är genomvarma, ca 10 minuter
Köttfärs- och ajvarfyllda crêpes. Tillsätt vitkål och champinjoner och fräs grönsakerna mjuka. Gör pannkakorna enligt grundreceptet (se separat recept, pannkakor till crêpes)
Fräs purjolök, paprika och vitkål i en stekpanna med olja. Gör crêpes enligt grundreceptet. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält och crêpesen är genomvarma, ca 10 minuter. 2 1/2 dl strimlad vitkål