Fördela lite tomatsås ovanpå och toppa med riven ost. Igår gjorde jag crêpes till middag, så goda. Crêpesen är garanterat väldigt goda enligt receptet men eftersom det innehåller mjölk och mozzarella behövde jag göra om det lite för att det skulle passa primal/paleo kosten, jag använde kokosmjölk och opastöriserad ost istället
Eller vad man nu kan tänka sig ha en god tomatsås till d. På Nyhetsmorgon i söndags gjorde de Capricciosa-crêpes som jag sedan lagade på kvällen till mig och killen
Stek någon minut på varje sida, ta upp lägg på någon form av tomatsås/tomatpuré + salt, lite lök, någon form av grönsaker (kokos)ost och värm i ugnen eller micron några minuter tills osten smälter
Capricciosa-crêpes. På med resten av tomatsåsen. Lägg upp crêpesen på tallrikar. ca 2 dl burk tomatsås. Fördela skinkan, 3/4 av osten och tomatsåsen på plättarna. ca 2 dl burk tomatsås
Pensla varje rulle tunt med tomatsås. Lägg upp crêpesen på tallrikar. Capricciosa-crêpes1 sats pannkakor (se länk till receptet under steg 2)200 g rökt skinka200 g riven ostca 2 dl burk tomatsås150 g champinjonersaltpepparolja till stekning2 msk hackad oregano1. Fördela skinkan, 3/4 av osten och tomatsåsen på pannkakorna, se bilderna ovan
som gjorts på färskost och en krämig tomatsås. Chef Milind Sovani. I had an interesting and informative day in Little India last Saturday, when I attended the Trishaw Heritage Trail