Ringla lite olivolja och riv sedan lite ost över. Crêpes. 4) Låt crêpessmeten gärna stå 5-10 min så att mjölet får svälla lite. Grädda tunna crêpes på ca 1 dl smet åt gången
Socca är en underbar välsmakande, krispig crêpe eller pannkaka och det är det framställs genom att kombinera lika delar av kikärtsmjöl och vatten, blandat med lite olivolja och en nypa salt
rybsolja eller olivolja. Gårdagen var perfekt, en lugn dag mitt veckan borde vara obligatoriskt. Jag slutade skolan tidigt och när jag kom hem vid halv ett hade jag redan hunnit träna, springa några ärenden och ta en promenad
olja till stekning, jag tar kokosolja eller olivolja. Den här smågalna fyllningen kom till när jag skulle fylla bovetecrêpes med chèvre och valnötter, men ville ha något utan valnötterna till mig
3 msk kallpressad olivolja . 3 msk kallpressad olivolja. Hej på er. Banan pannkakor är verkligen gott, men för att variera sig så kan man ju göra pannkakor eller tunna creps med lite matig fyllning
Skvätt över olivolja, krydda med salt, peppar och chiliflingor. Testa att rosta tomater och paprika i ugn och gör en soppa på de vackra färgerna, och avsluta med oemotståndligt fluffiga crêpes
olivolja. olivolja. Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinner verkligen inte gosa ihop sig som sig bör
Värm en stekpanna med lite olivolja/kokosolja och klicka ut lite smet. Ringla över lite olivolja, havssalt och valfria kryddor, jag använde färsk timjan och färsk rosmarin
Rikligt med olivolja. 2 paket oumph thyme and garlic2 burkar krossade tomater1 röd chili3 klyftor vitlök1 stor röd lök2 msk tomatpuré1,5 msk grönsaksfond1 msk mörk kinesisk sojasås1,5 msk torkad mynta1 msk spiskumminRikligt med olivoljaSalt och svartpeppar att smaka av medJuice från ½ citron. 2 auberginerRikligt med olivoljaSalt. Skala och finhacka lök, chili och vitlökStek mjuka i rikligt med olivoljaTillsätt tomatpuré, mynta och spiskummin och stek tills tomatpuren inte längre är rå och det doftar gottTillsätt oumph, krossade tomater och grönsaksfond och låt koka på medellåg värme i ca 1 timme tills allt gottat ihop sig rejält. Skölj och skär auberginen i ca 1,5 cm stora kuberLägg ut på ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och ringla över rikligt med olivolja