) Eller fyll dem medfrukt och ät till frukost vettja. *smarrsmarr*Får du pannkisar över kan du fylla dem med ananas tex, ringla över lite sirap och kanske lite glass eller grädde till så har du efterrätten
Dela passionsfrukten i halvor, gröp ur kött och kärnor och blanda det med mango och jordgubbar. Till fyllningen, häll yoghurt och mascarponeost i en skål och söta eventuellt med florsocker
Servera med sylt, bär eller frukt. Kan serveras med en mängd olika tillbehör. Här är ett enkelt grundrecept på pannkakor, bara att steka och servera med sylt, grädde, bär eller vad du föredrar
Bovete-crêpesmed ricotta och sås på hemmagjord mandelmassa. Frukostcrumble medfrukt och bär. Listan kommer naturligtvis utökas med tiden, för jag kommer aldrig någonsin sluta äta frulle
Lyx med virgin strawberry daiquiris och chokladfondue medfrukt och bär i solen. Nu är jag hemma från Barcelona och det har varit en riktigt mysig resa och det var välbehövligt med miljöombyte
Ikväll blir det Crêpes från igår och på lördag tänkte jag ta med mig Vegetarisk Lasagne. På söndag jobbar jag kväll och då får nog matlådan bli Fiskbullsgryta med ris
Vegan crêpes. Lägg upp på en tallrik, toppa med mosad banan, jordnötssmör, frukt och nötter. Jag tycker om att experimentera med veganska recept och lära mig nya sätt att laga mat, och på så vis också hitta smaker jag kanske tidigare gått miste om
som fyllning i crêpes, pastarätter och som idag en jättegod soppbas till en supersnabb grön soppa. Smaka av med svartpeppar och tillsätt ev mer buljong
Under en vecka i Paris har jag tillbringat dagarna med att äta crêpesmed nutella, crêpesmed ost och champinjoner, baguettes anciennes, en underbar hamburgare med bluecheesedressing, dricka det godaste vin jag smakat (Côte de Rhône Les trois garcons), vandra hand i hand med min älskling på en bro fylld av hänglås med vilka förälskade par låst fast sin kärlek, skrattat och irrat runt med familjen och upptäckt underbara gränder fulla av restauranger som inte stängde förrän vi vaknade på morgonen