Vispa ihop ägg, kokosmjölk eller grädde och fiberhusk. LCHF Crêpes i lunchlådan, så underbart goda. Share on Facebook LCHF Crêpes i lunchlådan, så underbart goda
Crêpesen är garanterat väldigt goda enligt receptet men eftersom det innehåller mjölk och mozzarella behövde jag göra om det lite för att det skulle passa primal/paleo kosten, jag använde kokosmjölk och opastöriserad ost istället
3 dl kokosmjölk. 4 ägg 3 dl kokosmjölk. Alla som älskar pannkakor räcker upp en hand. Det jag lätt glömmer bort är ju att pankisarna inte alltid behöver serveras med grädde och bär
Dulce de leche, på kokosmjölk2 burkar kokosmjölk (ca 800g)2 1/2 dl mörkt muscovadosocker (ljust är också ok)2 krm äkta vaniljpulverBlanda alla ingredienser i en vid tjockbottnad kastrull, koka upp och låt sjuda i ca ett par timmar, rör om ofta så det inte bränns vid. 2 burkar kokosmjölk
2 msk kokosmjölk . Vispa upp ägg och kokosmjölk och stek på medelvärme i en stekpanna ca 4 min på en sida eller tills den stelnat hyffsat och man kan lyfta upp den. 2 ägg 2 msk kokosmjölk
Stek tunna pannkakor/crêpes av smeten. Fyll crêpes/pannkakor med röran. till ca 6-8 crêpes. 6 msk vatten/kokosmjölk/kokosvatten/grädde. 6 msk vatten/kokosmjölk/kokosvatten/grädde
Vispa ner lite kokosmjölk i taget till en smet. 1 burk kokosmjölk (à 400 ml). 1 burk kokosmjölk. Trodde ni att jag hade missat att det är pannkaksdagen
ex använda kokosmjölk istället som redning. För några veckor sedan la jag upp ett blogginlägg om att jag håller på att ta fram ett recept på glutenfria crêpes med kantarellfyllning
krämig kokosmjölk. Lägg på pannkakan, vik ihop och toppa med kokosmjölk och rostade kokosflagor. Semmeltiden är här och hundratals semmelrecept kretsar omkring