Crepes fyllda med karamelliserade banan, toppade med chokladsås och nötter. Gör sedan chokladsåsen. 3 st bananer 5 msk mörkt muscovadorörsocker 3 msk strösocker 2 msk smör Chokladsås
Näringsvärde per portion för crêpes och fyllning (ej chokladsås och bär). Ringla över chokladsås. Näringsvärde per portion för crêpes och fyllning (ej chokladsås och bär)
Jag har ett stort nytt långsiktigt samarbete med dem som går ut på att jag ska hjälpa dem att utveckla deras veganska utbud på deras menyer och som nu i början manifesterats i två stycken galetter, och snart också en söt crepe fylld med choklagdlass, apelsin och chokladsås
Ringla över chokladsås och servera genast. Fyllning och chokladsås. 1 dl chokladsås. Vispa ihop mjölk, mjöl, kakao, olja, socker, äggvitor och ägg i en skål
Olika slags sylt, färska bär, mjukrörd smetana, vispad vanlig grädde eller kokosgrädde, flytande honung, agavesirap eller lönnsirap, eller kanske till och med chokladsås
Man kan fylla dem med mer matigt innehåll (då blir det tekniskt sett galette och då ska man istället göra dem på bovetemjöl) eller en crêpes och då är det ett mer sött innehåll
Glassen är inget krångel, det är Oatlys vanliga chokladglass som vi skopar upp och serverar, men chokladsåsen är hemmakokt och består av havregrädde, färskpressad apelsinjuice, kakao, socker och en nypa salt
Efter arbetsdagen tröstade jag mig själv en superb måltid med tillhörande efterrätt bestående av proteincrêpes med köttfärs och fetaostfyllning samt proteinpannkakor med hallonfluff, rostade kokosflingor och kalorfifri chokladsås från Walden farms