Jag penslade dem med sockerlag och strödde över massor av strösocker efter gräddning också. Den här batchen bakade jag utan russin, men sådana kan man givetvis lägga till om man vill
Rör ihop crème fraiche, ägg, socker, vaniljsocker och citronskalet till fyllningen. ½ dl socker. Lägg de halvtinade blåbären i en plastpåse tillsammans med potatismjölet
Bryt den första chokladmängden i bitar och lägg dem i en värmetålig skål tillsammans med smöret. Knäck äggen i en skål, häll på sockret och vispa till en tjock, fluffig smet
Rör smör och socker. Blanda ner äggen ett i taget. 250 g smör. 250 g socker. 6 st ägg. 2 1/2 dl crème fraiche. Blanda mandelmjöl, vetemjöl, och bakpulver och vispa ner det i smeten
Vispa Philadelphiaost med florsocker, citronskal och citronsaft och täck den kalla sockerkakan med krämen inklusive hålet i mitten om du använder en klassisk sockerkaksform
Vispa ägg, sukrin och salt pösigt, vispa länge så att det blir fluffigt. Smält smöret och låt svalna. Baka morotskaka utan vanligt socker och att testa en annan typ av söting än honung som jag alltid annars använder
Tillsätt Ricottaost, gräddfil och crème fraiche och ägg. Jag tycker den här cheese-caken är suverän att göra när jag har lite "slattar" av crème fraiche, gräddfil, kesella eller Philadelphiaost hemma
Blanda smör och socker. Ta ut pajen, pudra med florsocker och servera med såsen. ägg. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Blanda ägg, kesella, crème fraiche, socker och vaniljsocker. Arbeta snabbt ihop smör, mjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver till en smuldeg i en matberedare