Tillsätt vitlöken och fräs ytterligare en liten stund tills löken mjuknar. Servera med en klick creme fraiche, vitlöksbaguette eller något gott lantbröd
Fräs köttfärs och löksorterna i en stekpanna med olivolja tills köttfärsen är genomstekt. Tillsätt potatis och paprika och fräs i ytterligare någon minut
Finhacka vitlöken. Tillsätt krossade tomaterna, potatis, morötter, rödlök och vitlök. 2 vitlöksklyftor. Skär potatis, morötter och rödlök i mindre bitar
Pressa vitlöken. Idag tänkte jag att vi skulle ge oss ut i Vilda Västern och äta Cowboysoppa. Ja, det var ju det här med Cowboysoppa - jag har hört så många prata om det och länge tänkt att det skulle kunna vara något som passade mig och min familj, men liksom aldrig riktigt kommit till skott att testa
Blanda olja, parmesan, vitlök, salt och peppar i en bunke. ca 4 persca 400 g blandfärs1 gul lök, hackad1 vitlöksklyfta, pressadolja1-1,2 liter vatten2 köttbuljongtärningar6-8 potatisar, tärnade1 gul paprika, tärnad3 msk tomatpuré3 msk chilisås1 påse tacokrydda1 burk vita bönor i tomatsås2 ½ dl matgräddesalt och pepparKrutonger. 4 skivor formfranskaca 4 msk rapsolja3 msk riven parmesan2 vitlöksklyftor, pressadsalt och pepparFräs köttfärsen med löken och vitlöken i oljan i en kastrull. 1 vitlöksklyfta. 2 vitlöksklyftor
12 st Vitlöksklyftor. 12 konservburkar KidneybönorBörja med att skära upp lök och vitlök, stek upp till en gyllne färg i olivolja. 1Tillsätt potatis och köttfärs, stek upp det jämnt ihop med löken och vitlöken tills köttet får en fin färg
Fräs köttfärs, lök, vitkål och vitlök i margarin i grytan. 1-3 st vitlöksklyftor. Strimla paprika och vitkål, skär potatisen i kuber samt slanta morötterna