4 2 paprikor (gärna 1 röd och 1 grön) 500 g blandfärs 2 burkar vitabönor i tomatsås 2 1/2 dl vispgrädde Att ha hemma 1 tsk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk paprikapulver 1 tsk oregano salt peppar 2 1/2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Idag tänkte jag att vi skulle ge oss ut i Vilda Västern och äta Cowboysoppa. Ja, det var ju det här med Cowboysoppa - jag har hört så många prata om det och länge tänkt att det skulle kunna vara något som passade mig och min familj, men liksom aldrig riktigt kommit till skott att testa
När potatisen känns mjuk, tillsätt bönorna och grädden och smaka av med salt och peppar. ca 4 persca 400 g blandfärs1 gul lök, hackad1 vitlöksklyfta, pressadolja1-1,2 liter vatten2 köttbuljongtärningar6-8 potatisar, tärnade1 gul paprika, tärnad3 msk tomatpuré3 msk chilisås1 påse tacokrydda1 burk vitabönor i tomatsås2 ½ dl matgräddesalt och pepparKrutonger. 1 burk vitabönor i tomatsås
På deras sida hittade jag ett recept på en soppgryta som heter Cowboysoppa. Soppan innehöll nötfärs som jag bytte mot quornfärs och jag tog stora vitabönor i, annars följde jag receptet om än i en mindre mängd
Tillsätt grädde och bönor. 1 burk vitabönor i tomatsås. Fräs nötfärs, lök och vitlök i smör i en gryta. Tillsätt buljong, potatis, paprika, tomatpuré och kryddor
Tillsätt grädde, mjölk och bönor. 1 kg vitabönor. Fräs färsen,löken och vitlöken i en gryta med smöret, Tillsätt buljong, potatis, paprika, tomatpuré och kryddor