Igår gjorde jag en matig couscoussallad av det som fanns hemma och serverade med en kall vitlöksås. Lägg korvbitar, champinjonskivor och den strimlade paprikan i en stekpanna tillsammans med lite olja och fräs en stund tills allt har fått lite färg
Hetta upp en stekpanna med olja och fräs grönsakerna i ett par, tre minuter. Blanda färs, pressad vitlök, timjan, smulad fetaost, salt och peppar noga i en bunke
IngredienserCouscous, fullkornGrönsaksbuljongCitronsaftPurjolök, strimladRöd paprika, hackadBladspenatParmesanCashewnötterFetaostGör så härKoka couscous tillsammans med grönsaksbuljong
150 g fetaost. 1 förp Felix morotsbollar 4 port couscous 1 avokado, tärnad 150 g fetaost 60 g salladsmix 1 salladslök, skivad picklad rödlök Mangosås från Felix olja, till stekning
Dekorera med färska örter och strö kanske lite smulad fetaost över. Men nu, med den här couscoussalladen så tror jag att jag har lyckats med konsttycket att få över sambon till fruktens sida
marinerad fetaost. Dagens lunch bestod bland annat av den här fräscha couscoussalladen. Skär i lagom tjocka klyftor och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Blanda smulad fetaost, majonnäs och mozzarella i en skål. Couscoussallad. Blanda kokt couscous med hackad purjolök och hackad paprika och skivad gräslök