Blanda ner grönsaker och örter. Fräs vitlöken lätt i smöret och rör ner det i couscousen. 14 dl couscous. 11 dl hackade färska örter. 14 dl grönsaksbuljong 4 dl couscous 4 färska lökar, gul el röd 2 paprikor 50 g smör 2 hackade vitlöksklyftor 1 dl hackade färska örter ½ tsk saltKoka upp buljong i en kastrull. Rör ner couscousen, lägg på lock och ställ kastrullen vid sidan av plattan 5-6 min
Blanda ner örterna i couscousen. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda couscousen med nektarinklyftorna, sockerärter och sallad, och fördela på tallrikar
Toppa med finhackade färska örter, oliver och smulad fetaost. Ibland kommer jag ihåg att titta på Niklas Mat, och för någon vecka sedan handlade det om lunchlådor och då gjorde Niklas den här grekiska couscous salladen
Mango chutneyfilé med couscous. fetaost i olja med örter. couscous. Blanda med halverade cocktailtomater, hackade basilika, oliver och fetaost med olja och örter