Mix eggs and cottagecheese. 120 g cottagecheese. Det här blev ett väldigt gott bröd. Jag har sett ett liknande recept hos Malin och tycker precis som henne att brödet blir gott när det får tuggmotstånd
Tag fram en stekpanna och fräs upp olivolja, stek till quornfärsen med lite salt och peppar. Lägg i all keson i pannan ihop med lite ketchup som du ringlar över
Sätt ugnen på 200 grader. Hacka lök, vitlök och spenat och fräs det i olja i några minuter. Tillsätt krossade tomater och låt koka på svag värme i ca 10 minuter
T Tillsätt cottagecheese och låt det bli varmt. 11 dl KESO® cottagecheese. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 ägg 1 tsk Arla® Svenskt Smör 1 dl KESO® cottagecheese 2 krm salt 1 krm peppar 1 msk hackad färsk gräslökGör så här Vispa upp äggen lätt
1125 g KESO® cottagecheese. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 bananer 4 ägg 125 g KESO® cottagecheese 3 msk Arla® Svenskt Smör Topping. 2½ dl blåbär 125 g KESO® cottagecheese
Blanda lax, cottagecheese, tomat och majskorn. 1 dl KESO® cottagecheese. Skär laxen i små kuber. Salta och peppra och stek dem i smör 2-3 min tills fisken är klar