krossade cornflakes. Slå på vatten, fond, cider, och Calvados eller vinäger. Krispiga kokostopparSmält 225 gr vit choklad3 dl lätt krossade cornflakes3 dl kokos1 msk rivet limeskalBlanda samman alla ingredienserna och klicka ut på bakplåtspapper, och låt stelna. Äppelcidersås2 msk smör2 skalade scarlottenlökar1 tärnat äpple1 tsk torkad timjan3 dl vatten2 msk klavfond2 dl torr äppelcider1 msk Calvados eller äppelcidervinäger2 dl lätt creme fraicheSalt och pepparGör så här
Cornflakes skulle jag aldrig ens fundera över att testa. Gör olika bönsallader (bönor, olivolja, vinäger, rödlök, soltorkadetomater) och ät någon matsked före måltid och ett par matskedar till varje måltid
Krossa cornflakes och blanda med resten. en droppe vinäger. en droppe vinäger. Börja med att koka upp vatten, vinäger och socker till 180 grader. 80 g cornflakes. 80 g cornflakes
Strö över lite ströbröd eller krossade cornflakes (tex Änglamarks) på toppen. Den jag brukar köpa är från Willys och innehåller paprika, aubergine, solrosolja, socker, fefferoni, salt, vitlök och vinäger