Rör ner dina cornflakes samt vanilj och salt. en nypa äkta vanilj / a pinch of real vanilla. Med en botten av karamelliserade cornflakes får vi det krispiga, därefter har vi en rik choklad-ganache och till sist som grädde på moset, dekorerar jag med chokladfrosting
Blanda ner cornflakessmulorna. Koka päronen med socker, vatten, vanilj och citron tills de är mjuka, ca 5 min beroende på sort och mognad. 2 dl cornflakes smulor. 1 vaniljstång
Blanda sedan i cornflakesen. häll jordnötssmör, smör, muscovado, salt och vanilj i en kastrull och värm tills allt smält och blandats, rör hela tiden och passa på så att sockret inte bränns vid
Börja med att blanda alla torra varor till botten i en skål, krossa cornflakesen lite med handen. Se till att använda den äkta vaniljen, Inte vaniljsockret, det är en helt annan smak på
Klassiska chokladbollar är ett måste på kalasbordet men även cornflakeskakor är en vinnare. Blanda ner mjölkblandningen lite pö om pö med mjölet, vaniljsockret och bakpulvret
Tillsätt cornflakes. 1 tsk vanilj. 1 liter cornflakes. 1 tsk vanilj. 1 liter cornflakes. Mamma hade en patient som ibland tog med sig dessa kakor till mig och min bror när vi var små
Tillsätt två nävar cornflakes, sprid ut på ett smörpapper och ställ in i kylen. Servera med kompotten i botten, toppa med hasselnötssmulorna och en klick vispad grädde blandad med färsk vanilj från vaniljstången
Vi äter krämen kall med kylskåpskall mjölk eller ovispad grädde och har på lite cornflakes. Vi har kokat lite plommonmarmelad med smak av vanilj och madeira som blivit en favorit hos oss
Häll i socker, kokos, cornflakes, kakao, mjöl och bakpulver och rör om ordentligt. Australian crunch är en kaka som brukade serveras som efterrätt i engelska skolor, tillsammans med knallgrön mintsmakande vaniljsås (mintcustard), kan inte bestämma mig för om jag tycker det låter gott eller inte