Skär bort det grova på bladen och läggresten omlott till två 'plattor'. 1 1/2 dl kokt gröt, 20 g osötade flingor eller cornflakes 1 F. Lägg över dem i en ugnsfast form och stek demfärdiga i ugnen i 225° i ca 15 minuter. 7 ägg. 75 g Kokt skinka
Varm Cornflakeslåda med skinka. Strö över cornflakes och häll på smält smör. Gör en äggblandning av ägg, gräddmjölk, kryddor, senap och häll över i formen
Vänd ostbollar i äggvitan och rulla dem sedan i cornflakessmulorna tills helt täckta. Tillsätt ost, skinka och persilja, blanda väl och krydda med svartpeppar och paprikapulver
Lägg skinkskivorna, skurna i breda strimlor och skivad lök ovanpå. Blanda övriga ingredienser, utom cornflakes och smält smö och häll blandningen över det hela
ex vitt bröd, ris (inte råris), vetemjöl, vitt socker, cornflakes m. Men att äta vitt bröd med massvis av pålägg som marmelad, kaviar, fet ost, skinka, margarin m