Mjöl och Cornflakes till panering. En liten gnutta senap. Vänd sedan löken i mjölet och sedan tillbaka i äggblandningen och slutligen vänds löken i krossad cornflakes
Sen kan man byta ut ströbrödet till ex sesamfrön, krossade cornflakes, panko strö, mannagryn m. mDu behöver-4 styckfrysta torskfileer1 ägg1 dl vetemjöl1 dl ströbrödsmör potatisSås-2 saltgurkor1/2 dl smörgås gurka2 tsk honung1 tsk dijon senap1 burk creme fraiche2 msk majonäsca 1/2 dl dill1 msk äppelcider vinägerpeppar/saltRör ihop såsen, det ända som ska finhackas är gurkorna och dillen, låt stå i kylen
Vispa ihop ägg, grädde, lök, ketchup, senap, paprikapulver, farinsocker och salt. Strö över cornflakes och grädda i 150 grader i ca 1 timme. 1 tsk senap. 3 dl cornflakes