cornflakes. russin. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en fyrkantig form, cirka 22x22 cm. Smält ihop smör, sirap och muscovadosocker i en kastrull
Häll över massan i en bunke och rör ner resten av russinen, musslin och cornflakesen. Tillsätt hälften av russinen och musslin och mixa ett par sekunder
Häll smeten i en bunke, tillsätt cornflakes och rör ihop. Puffat ris med russin och choklad. Vårgårdaris, blandat med russin och smält mörk choklad är en gammal klassiker som också är god
Lägg cornflakes, specialK och branflakes i en påse. När den rostade blandningen kallnat lite kan du blanda den med flingblandningen, vetekli, krossade linfrön, farinsocker och russin i en lagom stor skål
1 dl cornflakes. 1 dl russin. Du tar det du har valt och tycker är gott och blandar i en skål. Om nötterna är stora kan du hacka dom lite grand innan men det jag själv tycker om när det är stora nötter
Fil + honungsmelon + russin + linfrön + cornflakes Brödskiva med pesto som värmdes i ugnen Ett kokt ägg och ett glas äppeldricka Dessutom vill jag återigen tacka Morfar för
Låt så svalna och rör sist i russinen. ca 2 liter225 grader200 g blandade nötter, tex mandel, hassel6 dl havregryn6 dl cornflakes2 dl solrosfrön1 dl linfrön1 dl kokosflingor3 dl vatten5 msk rapsolja3 msk honung2 dl russinHacka nötterna grovt och blanda med havregryn, cornflakes, solros- och linfrön och kokosflingor i en bunke