Vänd ostbollar i äggvitan och rulla dem sedan i cornflakessmulorna tills helt täckta. Tillsätt ost, skinka och persilja, blanda väl och krydda med svartpeppar och paprikapulver
Krossa cornflakesflingorna i en mortel till ett finkornigt strömjöl. finhackad persilja. Vänd de dubbla fiskfiléerna i ägget och därefter i cornflakesmjölet
7 msk/30 g cornflakes 2 vitlöksklyftor 1 liten lök 1 dl/50 g ströbröd 1/2 tsk kajennpeppar1/2 tsk curry 2 kvistar persilja 2 dl naturell yoghurt 4/520 g kycklingbröst 4 msk matolja salt peppar Förvärm ugnen till 210 grader Häll cornflakes i QuickChefIII och krossa med knivarna Pressa vitlöken med Vitlökspressen och häll i Quickchef Tillsätt lök,curry persilja och yoghurt och mixa i QuickChef III Smaka av med salt och nymald peppar. /30 g cornflakes. 2 kvistar persilja
Du kan också rulla dem i vetegroddar i stället för krossade cornflakes. Du kan smaksätta de ugnsbakade potatisklyftorna med paprikapulver, löksalt eller lökpulver, gräslök eller persilja, dill eller körvel