Ytterligare ett bidrag till Månadens middagstips med temat ingefära har kommit in. En annorlunda panering som ger en krispig yta med hjälp av bland annat krossade cornflakes
Börja med att blanda alla torra varor till botten i en skål, krossa cornflakesen lite med handen. - 1 näve Glutenfri cornflakes. - 1 krm mald ingefära. 1 näve Glutenfri cornflakes. 1 krm mald ingefära
Vitt ris, pasta och bröd, muffins, bagel och cornflakes. Suveränt i maten – använd speciellt IFD-kryddorna vitlök, lök, cayennepeppar, ingefära, gurkmeja, chilipeppar och curry
Cornflakes är ett underbart alternativ till ströbröd och perfekt i detta receptet. ingefära. Krossa cornflakes, blanda ihop alla ingredienser och krydda efter smak
Spännande asiatiska smaker av sötma, vitlök, ingefära och sesamfrön. En annorlunda panering som ger en krispig yta med hjälp av bland annat krossade cornflakes
Riv 2 tsk färska ingefära och blanda ner allt samman i den vita chokladen. hackade nötter, daim-kulor eller hackad, torkad frukt, mandelflarn, hackade polkagrisar, cornflakes, kokos, russin (och kanske lite rom), körsbär, hackad choklad, hallon/blåbär, rivet apelsinskal, hel mandel, krossade turkisk pepparkarameller… - smaksätt ischokladen med din favorit-likör eller annan spritsort, ca 2 – 3 msk, smaka er fram